Мандарин сорти: Чангша (Changsha)
Мандарин Changsha останнім часом став більш популярний у прохолодних регіонах завдяки хорошій морозостійкості. Є дані, що цей мандарин пережив мороз -15 С в Arlington, Texas. Дерево могутнє, досить швидкоросла. Врожайність мандарина 'Changsha' сильно відрізняється. Плоди середнього розміру (5,5-6,5 cm), плескаті темно-оранжевого кольору, горбисті, шкірка легко очищається. Дозрівають плоди ранньої осені. М'якоть плодів темного оранжевого кольору, ніжна, м'яка, дуже солодка і дуже соковитий. Зазвичай складається з 10 сегментів. Плоди містять багато насіння. З-за соковитості і солодощі плодів вони використовуються для приготування соку. Changsha' є старою різновидом і відбувається місцевості Тайцзи ang-sha, провінції Hu-nan, Китай. Добре росте в холодних регіонах і нагадує мандарин уншиу.