Мандарин “Примосолі” (C. deliciosa “Primosole”)
Примосолі є одним із нових ранніх сортів, що вирощуються в італійському університеті в Катанії. Це гібрид уншіу Міхо та гібридного мандарина Carvalhais (зазвичай останнього деякі джерела згадають середземноморський мандарин).
Дерево середньоросле зі щільною сферичною кроною. Листя невеликі або середньої величини, які на прямому сонці мають тенденцію до скручування. Численні квіти ростуть переважно в гронах. Приплюснуті плоди середнього або великого розміру, вагою до 140-150 г. Його шкірка гладка, блискуча та не дуже товста, жовтогарячого кольору. Ароматна м'якоть цього мандарина може бути дуже соковитою, освіжною і зазвичай розділена на 11 частинок без насіння. Плоди дозрівають зазвичай наприкінці жовтня або на початку листопада. Незабаром після дозрівання шкірка почне лопатитися, а м'якоть підсихати. Тому необхідно не тільки знімати урожай, але й з'їдати плоди незабаром після дозрівання.
Основні | |
---|---|
Виробник | Клен |
Країна виробник | Україна |
Група рослини | Кімнатні плодові рослини |
Рід рослини | Апельсин |
Легкість вирощування | Для мають невеликий досвід |
Вологість повітря | Помірна |
Колір | Помаранчевий |
- Ціна: 483 ₴