Апельсин "Ванільці Апірено" (C. sinensis "Vaniglia apireno")
Вважається, що ванільний апельсин був інродуціований до Італії з Індії та можливо, Китаю приблизно 1400 року. Апельсин "Vanilglia Apireno" — без пуповий апельсин, що виник з мутації "Vanilla" з насінням, яка відбулася на території Рібера, а потім поширена на всій території під назвою Vaniglia Apieno di Ribera. Це один із небагатьох сортів апельсинів, який потрапляє в категорію з малою кислотністю, оскільки вміст кислоти становить від 0,06% до 0,15%. Попри те, що солодкість вища, ніж у будь-якого іншого апельсина (з сенсорного аналізу ясно видно переважання ванільного смаку), він має низький вміст цукру. Плоди середнього розміру, дуже соковиті, без кислоти, шкірки середньої товщини, чиститься легко.
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | Клен |
| Країна виробник | Україна |
| Група рослини | Кімнатні плодові рослини |
| Рід рослини | Апельсин |
| Легкість вирощування | Для мають невеликий досвід |
| Вологість повітря | Помірна |
| Колір | Чорний |
- Ціна: 483 ₴




