Клементин — це гібрид мандарина й апельсина-королька з підвиду bigarage, створений 1902 року французьким священником і селекціонером батьком Клеманом. Плоди клементина зовні схожі на мандарин. Вони вирізняються інтенсивнішим забарвленням (темно-жовтогарячі) і великою кількістю кісточок, яких у справжніх мандаринах майже немає. Клементини покриті тонкою, але твердою й блискучою шкіркою, до якої щільно примикає соковита м'якоть. Плоди середні за розміром і злегка приплюслі — за формою. Листя клементина невеликі та досить щільне, у їхніх пазухах можна побачити незначні колючки.На смак плоди Клементина більш солодкі, ніж у звичайного мандарина.
Характеристики
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | Клен |
| Країна виробник | Україна |
| Група рослини | Кімнатні плодові рослини |
| Рід рослини | Мандарин |
| Легкість вирощування | Для мають невеликий досвід |
| Вологість повітря | Помірна |
| Колір | Помаранчевий |
Інформація для замовлення
- Ціна: 2 358 ₴


