Продавець Exotic Jungle розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
536 відгуків
Мінімальна сума замовлення для відправки Новою Поштою 300 грВсе товары

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (завтра, 17.05).

+380 (98) 181-20-08
+380 (50) 181-20-08
+380 (63) 410-60-65
Дніпро, Україна
Кошик
Питомник Экзотических и Цитрусовых комнатных растений

Помело Россо ді Sarzana (C. grandis "rosso di Sarzana") Кімнатний

ГалереяСписок

Помело Россо ді Sarzana (C. grandis "rosso di Sarzana")

Помело Россо ді Sarzana родом з Південної Азії та Малайзії, це дуже древній цитрусовий сорт. Його також називають «пуммело» чи «пампалеон». Його не слід плутати з грейпфрутом, від якого він відрізняється за опушеним втечам і за ознаками дуже великих, грушевидні, сферичних чи вдавлених плодів з моноэмбриональными насінням. Рослина дуже енергійний, колюче, з красивими темно-зеленим листям і білими, великими ароматними квітами, розташованими як у гронах, так і ізольованими, і може досягати висоти до 5 метрів. Дозрівання плодів відбувається з вересня по січень. Він морозостійкий, але при наявності дуже холодних періодів (нижче -4 градусів) доцільно відремонтувати завод з допомогою нейлонових листів і обернути багажник нетканим матеріалом.

Pomelo Rosso di Sarzana вживають в свіжому вигляді або використовують для виробництва соків і для ароматизації фруктових салатів, бобових або цукатів. Ефірні олії отримують з шкірки.
Плоди помело Россо є найбільшими з усіх цитрусових. Вони можуть досягати 30 см в діаметрі і важить до 10 кг Вони часто мають грушовидну форму. Шкіра дуже товста, гладенька, зеленувата або блідо-жовта, іноді рожева. Дуже соковита м'якоть з легко відокремлюваними один від одного сегментами має колір від рожевого до червоного. Інший типовою характеристикою цього виду є широка присутність альбедо (тобто губчастого білої речовини під шкіркою), которое не съедобно; альбедо даже состоит из всей верхней части плода, то есть узкой части формы груши. Если плод спелый, вкус слаще, чем у горького апельсина, без кислотности, но мякоть, темнее желтого помело, остается более кислой и горькой. Каждый кусочек плода довольно большой, має маленькі насіння і товсту шкірку, яку легко видалити.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner